Kesäduuni

Miten haen kesätöihin?

  1. HELPPO TAPA – vastaa kyselyyn TÄÄLLÄ ja jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme sinulle lisää.
  2. HAE ITSE – voit myös selata avoimia työpaikkoja TÄÄLLÄ ja laittaa hakemuksen ilmoituksen ohjeen mukaan.
  3. OTA YHTEYTTÄ – voit myös hakea itseäsi kiinnostavia Onnikoteja TÄÄLTÄ ja olla suoraan yhteydessä kodin yksikönjohtajaan.

Miksi kesätöihin Onnikotiin?

Onnikodeissa teemme ainutlaatuista arkea joka päivä. Kesätyön kautta sinulla on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan kotiemme toimintaan sekä laatuun. Toimimme koko Suomen alueella ja kesätyö onkin oiva mahdollisuus luoda uusia suhteita sekä tutustua onnikotilaisiin. Ja valmistumisen jälkeen vakituisen työn löytäminenkin on helpompaa, mikäli sinulla on jo kokemusta Onnikodeista.

Q & A

Kuka VOI HAKEA kesätöihin Onnikoteihin?
Pääasiassa tarjoamme kesätöitä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille sekä tietysti jo valmiille ammattilaisille. Sen lisäksi meillä on avoimia kesätöitä tukitoimissa mm.kokeille ja avustajille. Tärkein kriteeri on aito halu tehdä työtä vammaisten tai vammautuneiden hoidossa ja ohjaustyössä. Mikäli et ole varma soveltuvuudestasi niin jätä meille yhteystietosi TÄÄLLÄ niin katsotaan yhdessä mitä voisimme sinulle tarjota.

Voinko päästä töihin KESÄSETELILLÄ?
Kyllä! Tarjoamme myös nuorille, jotka ovat oikeutettuja kunnan myöntämään kesäseteliin, mahdollisuuden kesätyöhön Onnikodissa. Ole suoraan yhteydessä kiinnostavan kodin yksikönjohtajaan tarkempien tietojen saamiseksi. Kaikki yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Onko OPPISOPIMUS mahdollista kesällä?
Kyllä! Teemme tiivistä yhteistyötä ammattioppilaitosten kanssa ja tarjoamme myös mahdollisuuden lyhytoppisopimukseen kesällä. Ole suoraan yhteydessä kiinnostavan kodin yksikönjohtajaan tarkempien tietojen saamiseksi. Kaikki yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Miten AMK -opiskelijoiden PALKALLINEN HARJOITTELU?
Mahdollista sekin! Olemme sopineet joidenkin ammattikorkeakoulujen kanssa mahdollisuudesta tehdä harjoittelu palkallisena. Näistä saat lisätietoa resurssipäälliköltä.


Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!