Onnikoti Aurinkotupa

Onnikoti Aurinkotupa on 4-paikkainen tilapäisen asumisen asumispalveluyksikkö kehitysvammaisille sekä erityistä tukea ja ohjausta tarvitseville, jossa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Meille voi tulla asiakkaaksi myös lapset ja nuoret.

20210426_120522
20210426_114635
20210426_114531
20210426_114517
previous arrow
next arrow

Asuminen meillä

Onnikoti Aurinkotupa toimii vuonna 2018 valmistuneissa tiloissa Noormarkun keskustassa. Meillä on 4 tilapäistä asumispaikkaa. Tilapäisyksikkömme toimii Onnikoti Aurinkolinnan yhteydessä. Tilat ovat täysin erilliset, ja niissä on oma keittiö, ruokailu- ja olotila sekä pyykkihuoltotilat.

Maittava ja monipuolinen ruokamme valmistuu yksikkömme Onnikoti Aurinkolinnan keittiössä. Huomioimme ruokalistan suunnittelussa myös juhlapyhät.

Toiminta

Toimimme yksikössämme asiakaslähtöisesti kuntouttavaa työotetta käyttäen. Kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja huomioimme asiakkaiden toiveet toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Henkilökuntamme on motivoitunut ja innostunut järjestämään asiakkaillemme monenlaista virikkeellistä toimintaa liikunnasta musiikillisiin hetkiin. Toisinaan teemme myös mukavia retkiä ja järjestämme leirejä.

Kodit ja yhteistilat

Onnikoti Aurinkotupa on kodinomainen, valoisa ja viihtyisä tilapäisen asumisen yksikkö. Asiakashuoneemme ovat laatusuosituksen mukaiset. Asiakkailla on käytössään myös viihtyisät oleskelu- ja saunatilat. Saunatiloissamme lisänä poreallas. Meillä on myös oma kuntosali. Lisäksi meillä on viihtyisä ja turvallinen piha-alue sekä hyvät liikuntamahdollisuudet lähiympäristössä.

Kodin ympäristö

Onnikoti Aurinkotupa sijaitsee Noormarkun keskustassa. Palvelut ja hyvät liikuntamahdollisuudet ovat lähellä asumisyksikköämme. Kauppa, kirjasto- ja apteekkipalvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Terveyskeskuspalvelut sijaitsevat 1,5 km päässä.

Henkilöstö

Aurinkoinen, osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Meille asukkaaksi?

Onnikoti Aurinkotuvan asiakkaaksi voi tulla sopimalla asiasta oman kotikunnan sosiaalityöntekijän kanssa.