Onnikoti Sinisiipi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
5b97b01f16736613120017
5b97b12b647d6475995769
PlayPause
previous arrow
next arrow

Onnikoti Sinisiipi tarjoaa kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille ympärivuorokautista asumis- ja hoivapalvelua, päivähoitoa sekä päivätoimintaa ammattitaitoisen, osaavan ja motivoituneen henkilökunnan avulla. Huomioimme asukkaidemme yksilölliset tarpeet ja tuemme heidän omatoimisuutta ja omaa elämähallintaa.

Asuminen meillä

Tavoitteenamme on antaa jokaiselle asukkaalle turvallinen koti, asukkaan yksilöllisyys huomioiden. Haluamme tarjota arjessa selviytymistä, työtä ja tekemistä sekä kokemuksen ja tunteen, että asukkaamme kuuluvat ”perheeseen”.

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on yhteensä 15 kodikasta huonetta. Lisäksi kodissamme on päivätoimintatilat, oleskelutiloja, keittiö, ruokailutila, inva-sauna, inva-wc ja useita wc- ja suihkutiloja.

Kodin ympäristö

Enonkosken kunta sijaitsee n. 30 kilometrin päässä Savonlinnasta pohjoiseen. Onnikoti Sinisiiven löytää Enonkosken kirkonkylän keskustasta, läheltä palveluja, luontoa ja rauhaa.

Henkilöstö

Ammattitaito luo asiakkaalle turvallisuutta, henkilöstömme on koulutettua ja osaavaa. Hyödynnämme myös henkilöstömme erityisosaamista. Asukkaamme tarvitsevat ja kaipaavat yksilöllisyyttä, hyviä hetkiä, elämyksiä, kokemuksia, huumoria ja läheisyyttä. Kohtelemme asukkaitamme tasapuolisesti, johdonmukaisesti, leppoisasti ja asiallisesti. Jokaiselle asukkaalle tehdään palvelusuunnitelma ja kaikilla asukkailla on omahoitaja.

Meille asukkaaksi?

Meille voit tulla asukkaaksi sopimalla asiasta oman kuntasi vammaispalveluiden sosiaalityöntekijän kanssa.