Kesärekry

Tule kesätöihin ainutlaatuisen elämänilon Onnikotiin!

Onnikodit tarjoaa vammaisten ja vammautuneiden asumispalveluja ympäri Suomea. Tiesitkö, että Onnikoteja on Suomessa jo 53, aina Helsingistä Ouluun asti!


Voita Jopo ja tule kesätöihin Onnikotiin! Arvomme elokuussa 2023 kaikkien Mehiläisen sosiaalipalveluiden kesätyöntekijöiden kesken Jopo-polkupyörän!Kesätyöntekijä – Kuka sinä olet?

Voit olla koulutukseltasi lähihoitaja, hoiva-avustaja, sairaanhoitaja, sosionomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti. Etsimme valmiita ammattilaisia, opiskelijoita sekä eläkeläisiä. Meillä on töitä myös mm. laitoshuoltajille, kotiavustajille, hoiva- ja keittiöapulaisille, siistijöille sekä kokeille ja keittiötyöntekijöille.

Teemme työtä suurella sydämellä, olemme keskusteleva työyhteisö. Kesätyössä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattiosaamistasi sekä omia vahvuuksiasi. Miten haet kesätöihin?

Vaihtoehto 1: Helppo tapa

Vastaa kyselyyn TÄÄLLÄ ja jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme sinulle lisää.

Vaihtoehto 2: Hae itse

Selaa avoimia kesätyöpaikkoja TÄÄLLÄ.

Voit myös selata kaikkia Onnikotien avoimia työpaikkoja TÄÄLLÄ ja laittaa hakemuksen ilmoituksen ohjeen mukaan.

Vaihtoehto 3: Ota yhtyettä

Voit myös hakea itseäsi kiinnostavia Onnikoteja TÄÄLTÄ ja olla suoraan yhteydessä kodin yksikönjohtajaan.


Mitä pääset tekemään?

Onnikodissa pääset tekemään monipuolisia kesätöitä. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä, ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Panostamme työntekijöiden perehdyttämiseen. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vammaistyöhön.


Miksi kesätöihin Onnikotiin?

Onnikodeissa teemme ainutlaatuista arkea joka päivä. Kesätyön kautta sinulla on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan kotiemme toimintaan sekä laatuun. Toimimme koko Suomen alueella ja kesätyö onkin oiva mahdollisuus luoda uusia suhteita sekä tutustua onnikotilaisiin. Ja valmistumisen jälkeen vakituisen työn löytäminenkin on helpompaa, kun sinulla on jo kokemusta Onnikodeista.


Tulevien työkavereiden mietteitä

”Meillä on tilaa kasvaa sekä kehittyä.”

”Meillä työn teon ei tarvitse olla tylsää, vaan jokainen päivä on taatusti erilainen.”

”Tuemme toisiamme.”Q & A

Kuka VOI HAKEA kesätöihin Onnikoteihin?

Pääasiassa tarjoamme kesätöitä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille sekä tietysti jo valmiille ammattilaisille. Sen lisäksi meillä on avoimia kesätöitä tukitoimissa mm. kokeille ja avustajille. Tärkein kriteeri on aito halu tehdä työtä vammaisten tai vammautuneiden hoidossa ja ohjaustyössä. Mikäli et ole varma soveltuvuudestasi niin jätä meille yhteystietosi TÄÄLLÄ tai soita rekrytointikoordinaattorillemme. Katsotaan yhdessä mitä voisimme sinulle tarjota.

Voinko päästä töihin KESÄTYÖSETELILLÄ?

Kyllä! Tarjoamme myös nuorille, jotka ovat oikeutettuja kunnan myöntämään kesätyöseteliin, mahdollisuuden kesätyöhön Onnikodissa. Ole suoraan yhteydessä kiinnostavan kodin yksikönjohtajaan tarkempien tietojen saamiseksi. Kaikki yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Onko OPPISOPIMUS mahdollista kesällä?

Kyllä! Teemme tiivistä yhteistyötä ammattioppilaitosten kanssa ja tarjoamme myös mahdollisuuden lyhytoppisopimukseen kesällä. Ole suoraan yhteydessä kiinnostavan kodin yksikönjohtajaan tarkempien tietojen saamiseksi. Kaikki yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Jäikö joku asia vielä mietityttämään?

Ota yhteyttä rekrytointikoordinaattoriimme joko soittamalla tai lähetä sähköpostia, ja jutellaan lisää!Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!