RekrytointiHaemme lähihoitajia (3) uuteen Keski-Uudenmaan sekä Kanta-Hämeen alueelle perustettavaan vastuuhoitajatiimiin. 

Liikkuvan tiimin työntekijät tekevät työtä päivittäin vaihtuvissa työpisteissä alueella. Työssäsi vastaat omalta osaltasi korkealaatuisen hoidon toteutumisesta vammaisten asumispalveluissa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittymään osana asiantuntijaorganisaatiota. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalialan TES:n mukaisesti. Työsuhde on kokoaikainen kolmivuorotyö. Tehtävän palkkaus koostuu peruspalkasta ja tehtäväkohtaisesta lisästä. 

Edellytämme lähihoitajan koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta kehitysvammaisten tai vammautuneiden hoidosta. Valmistumisen jälkeinen lisäkoulutus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen ulosanti, kyky toimia vaihtuvassa työympäristössä sekä oppia uutta. Työssä menestyminen edellyttää oman työn ja ajankäytön hallintaa, reilua tiimipelaamista, täsmällistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. 


Tule ainutlaatuiseen, elämäniloiseen joukkoomme Onnikotiin!

Haemme hoitajia sekä vakituisiin työsuhteisiin että keikkatöihin eri puolille Suomea. Mikäli et suoraan löytänyt sinua kiinnostavaa työtehtävää, niin ole yhteydessä ja kerron sinulle lisää!

Terveisin,
Teemu
Resurssipäällikkö
p. 040 652 7617
rekrytointi.onnikodit@onnikodit.fi


Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.


Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!