Aurinkokulma Oy yhdistyy osaksi Onnikoteja

Ykkös- ja Onnikodit Oy on ostanut 1.4.2021 toteutetussa kaupassa koko Aurinkokulma Oy:n osakekannan.

Aurinkokulma Oy on noormarkkulainen vuonna 2005 perustettu kehitysvammaisten asumispalvelua ja päiväaikaista toimintaa tarjoava yritys. Aurinkokulma toimii kolmessa toimipisteessä Noormarkun keskustassa. Toimipaikoissa tarjotaan ympärivuorokautista asumista, tilapäishoitoa sekä työ- ja päivätoimintaa. Aurinkokulma Oy työllistää yhteensä n. 50 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Osakekauppa ei vaikuta asiakkaisiin tai sopimuksiin ja palveluiden tuottaminen jatkuu tutun henkilöstön toimesta. Aurinkokulman johtamisesta vastaa jatkossa Annika Peltoniemi, joka on aiemmin toiminut Aurinkokulman tiimivastaavana. Aurinkokulman yrittäjinä toimineet Mari ja Marko Yli-Anttila jäävät siirtymävaiheen jälkeen pois tehtävistään.

”Aurinkokulman toimintaperiaatteissa asukaslähtöisyys on ollut keskiössä – siellä asukkaat saavat elää omannäköistä elämää. Nämä toimintaperiaatteet vastaavat Onnikotien laatulupauksia, jonka takia näemme Aurinkokulman luontevana osana Onnikotien kasvavaa ja kehittyvää verkostoa”, toteaa Onnikotien johtaja Mikko Hämäläinen.

”Onnikotien kanssa käydyt keskustelut loivat luottamuksen siihen, että he ovat paras kumppani jatkamaan toimintaamme. Jaamme heidän kanssaan saman arvopohjan ja meillä on luottamus siitä, että toiminnan laatu pysyy jatkossakin korkeana”, kertoo Aurinkokulman perustaja Mari Yli-Anttila.

Lisätietoja

Mikko Hämäläinen
Onnikodit
puh. 050 371 8393

Mari Yli-Anttila
Aurinkokulma Oy
puh. 044342 5564