Onnikoti Einar

Muuttunut elämäntilanne asettaa arjelle uudet vaatimukset. Onnikoti Einar vastaa asukkaidensa tarpeeseen kodista, jossa tarpeet huomioidaan toimintakyvyn mukaan. Tarjoamme ympärivuorokautista hoitoa, jossa tavoitteena on tukea kokonaisvaltaisesti asukkaan omannäköistä elämää. Onnikoti Einarissa asukkaan hoitopolulla asumisen ohella keskiössä ovat sosiaalityön, kuntoutumisen ja omaisyhteistyön yhteen tuominen.

Onnikoti Einar tarjoaa pysyväisluontoista ympärivuorokautista palveluasumista täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena. Asukkaaksi voi hakeutua akuuttikuntoutusvaiheen jälkeen, suoraan kotoa tai myös muista palveluyksiköistä. Asukkaaksi hakeudutaan oman kotikunnan vammaispalveluiden tai palveluohjauksen kautta.

Asunnot muovautuvat asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisessa asunnossa on oma wc ja kylpyhuone sekä varaus minikeittiölle, ja osassa on oma uloskäynti terassille, jossa voi nauttia rauhallisesta pihapiiristä.