Onnikoti Polkka

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Mehiläisen uusi kehitysvammaisten palvelukoti Onnikoti Polkka valmistui Hyvinkään Haavantielle syksyllä 2019.

Asuminen meillä

Mehiläisen vammaispalveluiden päätavoite on tarjota kaikille asiakkailleen yksilöllisistä apua arjessa, tukea, ohjausta ja kannustusta.

Toiminta

Onnikoti Polkassa panostetaan viihtyisään arkeen. Elämme täyttä elämää turvallisessa ympäristössä asiakkaidemme yksilöllisyyttä kunnioittaen. Haluamme osallistaa asukkaat osaksi yhteiskuntaa viemällä toimintaa vahvasti myös kodin ulkopuolelle.

Kodit ja yhteistilat

Onnikoti Polkka on tarkoitettu ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville asiakkaille. Onnikoti Polkassa on yhteensä 18 paikkaa. Koti on jaettavissa kolmeen pienempään ryhmään asukkaiden palvelutarpeen mukaisesti. Kaikki tilat sijaitsevat kätevästi yhdessä tasossa.

Kodin ympäristö

Valmistamme kodin omassa keittiössä maittavat ateriat päivittäin. Oma turvallinen ja aidattu piha tarjoaa Onnikoti Polkan asukkaille hyvän ulkoilumahdollisuuden. Palvelukodin ympäristö on kokonaisuudessaan viihtyisä ja sijainti rauhallinen. Luonto on lähellä ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Henkilöstö

Henkilökuntamme on koulutettua sekä sitoutunutta. Kaiken toimintamme tavoitteena on asiakaslähtöisyys. Päivitämme henkilökunnan osaamista säännöllisillä koulutuksilla.

Meille asukkaaksi

Onnikoti Polkan asukkaaksi voi hakeutua olemalla yhteydessä Hyvinkään kunnan vammaispalveluihin.