Onnikoti Kastanja

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Onnikoti Kastanja tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa sekä tukiasumista kehitysvammaisille.

Asuminen meillä

Viihtyisät, uudet ja kodikkaat tilat tarjoavat asukkaillemme virikkeellisen ja turvallisen ympäristön yhteisölliseen asumiseen ja elämiseen.

Toiminta

Onnikoti Kastanjassa vaalitaan vihreitä arvoja ja luonnonläheisyyttä yhteisöllisyyden lisäksi. Luonnonläheisyys voi näkyä palvelukodin arjessa esimerkiksi siten, että asuinympäristön luonto ja luonnonmateriaalit linkitetään inspiroivalla tavalla toimintaan tai palvelukotiin hankitaan omia kotieläimiä.

Päätavoitteenamme on tarjota yksilöllisistä apua, tukea, ohjausta ja kannustusta asukkaillemme. Tuemme asukkaitamme siten, että heillä on mahdollisuus opiskella, työskennellä tai osallistua päivätoimintaan. Haluamme mahdollistaa asukkaillemme mahdollisimman mielekkään arjen!

Kodit ja yhteistilat

Onnikoti Kastanjan asukaspaikoista 15 on suunniteltu tehostetun palveluasumisen paikoiksi, sen lisäksi pihapiirin rivitalossa on viisi asuntoa palveluasumiseen.

Henkilöstö

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden. Päivitämme työntekijöidemme osaamista säännöllisillä täydennyskoulutuksilla.

Meille asukkaaksi?

Omakosti Kastanjan asukkaaksi voi hakeutua olemalla yhteydessä oman kunnan sosiaalitoimeen.